Hotel

Lijepo uređeni Hotel Marinko smješten je u vili koja se nalazi na izvrsnoj lokaciji u turističkom kompleksu Borik, na svega 200 metara od slikovite plaže u Zadru i 100 metara od marine. Miran i domaći ambijent idealan je za goste željne istinskog odmora. Gosti mogu uživati na balkonu s pogledom na vrt i opustiti se nakon vrućeg dana.

Hotel Marinko posebno se ponosi svojim restoranom u kojem gosti mogu kušati svježe pripremljena tipična jela dalmatinske kuhinje, među kojima su riba, plodovi mora, meso i tjestenina, uz velik izbor vrhunskih vina.

Gostima je uvijek na raspolaganju uslužno osoblje. Uz recepciju koja radi 24 sata dnevno dostupno je i parkiralište pod nadzorom.

Obiteljski Hotel Marinko, sa dugom tradicijom, zvao se "Kod Marinka" do 2013. godine kada mu je ime skraćeno u Hotel Marinko. Dio hotela obnovljen je 2014. godine, te je u ponudu uvršten i novouređeni apartman. U vlasništvu je obitelji Klapan koja se, zajedno s vrijednim osobljem, trudi gostima boravak učiniti što ugodnijim uz želju da se osjećate kao kod kuće.

Dobrodošli u Hotel Marinko!